Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Έπαιζε με αίματα στο πρόσωπο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Έπαιζε με αίματα στο πρόσωπο

Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε ένα χτύπημα στο φρύδι, από συμπαίκτη του, δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο “Greek freak” αγωνίστηκε με σκισμένο φρύδι και αίματα στο πρόσωπο, στα τελευταία λεπτά του Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς (107-110). Οι “μάχες” των Μπακς με τους Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ διακρίνονται για το πάθος που βγάζουν οι παίκτες σε κάθε πόντο και στα μαρκαρίσματα. Η.. λαχτάρα -όμως- των Μπακς για νίκη και πρόκριση, φάνηκε και από την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα τελευταία λεπτά του game 5 στο TD Garden της Βοστώνης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε ένα χτύπημα στο φρύδι, από συμπαίκτη του (σ.σ. τον Κόνατον), δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, σε μια φάση όπου οι Μπακς δέχθηκαν ένα εκπληκτικό κάρφωμα από τον Χόρφορντ. Ο “Greek freak” -φυσικά- δεν βγήκε εκτός αγώνα και έπαιξε με αίματα στο πρόσωπο, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στον πάγκο -σε τάιμ άουτ- και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις