Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Λιγνάδη σήμερα: «Πρότεινε ομαδική συνεύρεση στο Ολυμπιακό Χωριό»
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Λιγνάδη σήμερα: «Πρότεινε ομαδική συνεύρεση στο Ολυμπιακό Χωριό»

Δίκη Λιγνάδη σήμερα: Κατέθεσε σήμερα φίλος του πρώτου καταγγέλλοντος.

H πολύκροτη δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη με καταθέσεις μαρτύρων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Στη κατάθεσή του, φίλος του πρώτου καταγγέλλοντα περιέγραψε ότι είχε δει δύο φορές τον κατηγορούμενο, μία στο Ολυμπιακό χωριό και μία στο θέατρο Αμαντέους. Ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον πρώτο καταγγέλλοντα ότι είχε σοκαριστεί από τον βιασμό του αλλά δεν είχε βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει νωρίτερα. Για το βράδυ στο Ολυμπιακό Χωριό, ο μάρτυρας είπε ότι ήταν επιφυλακτικός απέναντι στον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, προσφέρθηκε αλκοόλ και έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να συμμετάσχει.

“Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά”

“Δεν εμπιστεύομαι εύκολα σαν άνθρωπος. Αρνήθηκα να πιω και να κάνω χρήση ναρκωτικών. Οι υπόλοιποι όλοι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι φίλοι μου πανηγύριζαν, παίζανε, σπρωχνόντουσαν. Ο κατηγορούμενος ήταν πιο νορμάλ. Έπαιζε με ένα ελατήριο” ανέφερε ο ίδιος.

Σημείωσε ότι κάποια στιγμή πήρε τους φίλους του για να φύγουν. “Σιγά μην τους παρακάλαγα έτσι όπως ήταν. Τους πήρα και τους πήγα έξω. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μείνει τουλάχιστον η κοπέλα της παρέας. Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά”. Μετά την κατάθεση του φίλου του πρώτου καταγγέλλοντα, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υπέβαλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις