Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor trailer 10/5: Συναρπαστικό αγώνισμα – Κλάματα στο άκουσμα του επάθλου
LIFESTYLE

Survivor trailer 10/5: Συναρπαστικό αγώνισμα – Κλάματα στο άκουσμα του επάθλου

Survivor trailer 10/5: Καταρρέουν οι παίκτες του Survivor

Survivor trailer 10/5: Γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (10/05) στον ΣΚΑΙ. Όπως βλέπουμε στο trailer, δεν θα μείνουν ασχολίαστες οι χθεσινές υποψηφιότητες στο συμβούλιο του νησιού, με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ να λέει πως ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μεγάλη ανατροπή υποδεικνύοντας ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη. “Ο Τάκης έκανε την ανατροπή, όπως είχα κάνει κι εγώ με την ατομική ασυλία. Για άλλη μια φορά δεν τους βγήκε το σχέδιο και η στρατηγική τους”, λέει χαρακτηριστικά, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρει με τη σειρά του πως, για τον ίδιο, η μόνη στρατηγική είναι η αγάπη του κόσμου.

Μια μεγάλη έκπληξη

Στη συνέχεια, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος, που θα είναι τηλεφωνική κλήση των παικτών με τις οικογένειές τους – έπειτα από 138 μέρες στον Άγιο Δομίνικο – και όλοι ξεσπούν σε κλάματα. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” στη μάχη διεκδικώντας το ιδιαίτερο έπαθλο επικοινωνίας, σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης, που θα έχει ως κύριο ζητούμενο τη δύναμη. Ποια ομάδα θα καταφέρει, άραγε, να κερδίσει και να μιλήσει με τα δικά της πρόσωπα;

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Άρης Σοϊλέδης από τους Μπλε, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Απόστολος Ρουβάς από τους Κόκκινους.

Survivor trailer 10/5: Συναρπαστικό αγώνισμα – Κλάματα στο άκουσμα του επάθλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις