Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αμάντα Γεωργιάδη – Eurovision 2022: Έλαμψε στο τιρκουάζ χαλί – Με φούξια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη
LIFESTYLE

Αμάντα Γεωργιάδη – Eurovision 2022: Έλαμψε στο τιρκουάζ χαλί – Με φούξια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

Αμάντα Γεωργιάδη – Eurovision 2022: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους ημιτελικούς της Eurovision 2022

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται με την ομάδα της, εδώ και μια εβδομάδα, στην Ιταλία. Σε μία μικρή διακοπή από τις πρόβες, το απόγευμα της Κυριακής, εμφανίστηκε με εκθαμβωτικό look στο τιρκουάζ χαλί.

Η επίσημη εκδήλωση, η οποία συμβολίζει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της Eurovision, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale. Η Αμάντα Γεωργιάδη, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti, περπάτησε στο τιρκουάζ χαλί ευδιάθετη.

Το μήνυμα που έστειλε στη γιαγιά της στην Ελλάδα

Η τραγουδίστρια συνομίλησε με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, στέλνοντας ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα. «Σε αγαπώ γιαγιά!» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια με τη βροχή να μην πτοεί την λαμπερή εμφάνιση της στο πρώτο επίσημο πάρτυ της 66ης Eurovision.Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, με την ίδια να απαντά πως εμπνέεται από την καθημερινότητα, από τη ζωή της ίδιας και των φίλων της, αλλά και από τον έρωτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESCToday (@esctoday)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις