Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor trailer 9/5: Τι θα δούμε σήμερα – Νέα παραβίαση, νέα ποινή
LIFESTYLE

Survivor trailer 9/5: Τι θα δούμε σήμερα – Νέα παραβίαση, νέα ποινή

Survivor trailer 9/5: Μόλις μία μέρα μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη

Survivor trailer 9/5: Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (09/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση, με τον πρώτο να τον κατηγορεί πως καταστρώνει σχέδια για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει, ενώ τον προκαλεί να βγουν μαζί στον “τάκο”.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, θα δούμε τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ωστόσο, ένα έντονο περιστατικό θα σημαδέψει το σημερινό αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Στάθη Σχίζα να παραβιάζει έναν κανόνα του Survivor πάνω σε μια “έκρηξη θυμού”, μία μόλις μέρα μετά την οριστική αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη έπειτα από απόφαση της παραγωγής.

“Χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θα επιφέρει ποινή”, θα πει ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, θα μάθουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.

Survivor trailer 9/5

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις