Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονίες Μονεμβασιά: Πώς σώθηκαν από του Χάρου τα δόντια 200 άνθρωποι
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονίες Μονεμβασιά: Πώς σώθηκαν από του Χάρου τα δόντια 200 άνθρωποι

Δολοφονίες Μονεμβασιά: Αποκαλυπτικά στοιχεία για το σχέδιο του δράστη που ματαιώθηκε φέρνει στο φως το alphafreepress.gr

Οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την πρωτοφανή υπόθεση της διπλής δολοφονίας των 77χρονων εν μέση οδό της Μονεμβασιάς, είναι απόλυτα πεπεισμένοι: Ο 52χρονος ιδιοκτήτης τουριστικών καταλυμάτων που σκόρπισε τον θάνατο σαν φονική μηχανή σε διαφορετικούς χρόνους τη νύχτα του Σαββάτου, ήταν αποφασισμένος να πολτοποιήσει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του όλους τους θαμώνες των καταστημάτων όπου γευμάτιζαν εκατοντάδες πολίτες! Ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στην επιστροφή του για μία ακόμη φορά στο κέντρο της Μονεμβασιάς απέτρεψε, όπως αποκαλύπτουν οι αξιωματικοί στο Alphafreepress μακελειό με 200 τραυματίες ή και νεκρούς που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στον χώρο της φρίκης! Για το πώς απετράπησαν οι ομαδικές δολοφονίες, που θα θύμιζαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS σε χώρες της Ευρώπης παλαιότερα, το Alphafreepress, παραθέτει τα πάρα κάτω συνταρακτικά στοιχεία.

Όταν λοιπόν η Αστυνομία έλαβε γνώση των δύο δολοφονιών στο κέντρο, δόθηκε εντολή από το Κέντρο Επιχειρήσεων της αναζήτησης του οχήματος-φονικού όπλου στα χέρια του 52χρονου δολοφόνου σε αμόκ. Από μαρτυρίες πληροφορήθηκαν δύο αστυνομικοί του Τμήματος Μολάων και Μονεμβασιάς ότι ο δράστης μετά την επιστροφή του και την παράσυρση και του δεύτερου 77χρονου ήδη τραυματισμένου από την πρώτη μηχανοκίνητη επίθεση, είχε κατευθυνθεί προς τη Νεάπολη.

Οι δύο αστυνομικοί στα περιπολικά

Επιβαίνοντας σε ένα περιπολικό ο καθένας, ανέλαβαν να ερευνήσουν τη διαδρομή, να τον και να τον συλλάβουν. Ξεκίνησαν για τη Νεάπολη. Σε κάποιο σημείο ερημικό της διαδρομής, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, ο δολοφόνος σε αμόκ που σκορπούσε τον θάνατο με θύματα ανύποπτους πολίτες όπως οι δύο 77χρονοι πάνω σε μηχανή, είχε κάνει αναστροφή, αποφασισμένος να επιστρέψει στο κέντρο της Μονεμβασιάς μία ακόμη φορά! Κι αυτή ήταν για να πέσει πάνω στις παρέες των τουριστών, Ελλήνων και ξένων, που γευμάτιζαν, βράδυ Σαββάτου με θέα το μαγευτικό κάστρο.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο πρώτος αστυνομικός, κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο που ερχόταν από απέναντι ήταν του δράστη των δολοφονιών. Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του που ακολουθούσε άναψαν τις σειρήνες, τα ηχητικά και τα φώτα και έκαναν συνεχόμενα σινιάλα στον οδηγό να σταματήσει.

Πάτησε γκάζι ξανά

Εκείνος, μόνο αυτό να κάνει δεν είχε σκοπό. Πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι. Ο πρώτος αστυνομικός, αρχιφύλακας στο βαθμό, έβαλε το περιπολικό στο μέσο του δρόμου σαν ανάχωμα για να μη μπορέσει να προχωρήσει προς τις ταβέρνες που έσφυζαν από κίνηση όπως και ο κεντρικός δρόμος. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτουν οι αξιωματικοί στο Alphafreepress, ο 52χρονος επιχείρησε να πέσει με ταχύτητα πάνω στο περιπολικό βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του αστυνομικού. «Την τελευταία μόλις στιγμή, πρόλαβα και έστριψα το τιμόνι φέρνοντας κάθετα το αυτοκίνητο με σκοπό να αποφύγω τη μετωπική», είπε ο αστυνομικός στους ανωτέρους του. Κι έτσι, όμως, ο 52χρονος δράστης δεν σταμάτησε. Με τρομακτική ταχύτητα καρφώθηκε στην πόρτα του οδηγού όπως είχε στρίψει και είχε έρθει σε πλάγια θέση.

Βγήκε τραυματισμένος

Από το τράνταγμα ο αστυνομικός τραυματίστηκε. Αυτό, όσο κι αν πόνεσε δεν τον εμπόδισε να βγει αστραπιαία έξω, όπως έκανε και ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν πίσω του. Ο 52χρονος αντιστεκόταν, αλλά βρέθηκε σε λίγα λεπτα με χειροπέδες σταχέρια. Στο μεταξύ έφθαναν και άλλες σστυνομικές δυνάμεις. Τον έβαλαν σε ένα από τα αστυνομικά οχήματα. Στη διαδρομή τον ρώτησαν: «Γιατί σκότωσες τους ανθρώπους, τι σου έκαναν». Και η απάντηση τους πάγωσε. Γύρισε στον αστυνομικό που τον ρώτησε και του είπε μέσα στο αμόκ: «Δεν ξέρω τι λές ρε! Δεν είδα τίποτα! Και τι έγινε!!! Από εκείνη τη στιγμή τη φωνή του δεν την άκουσαν ξανά. Μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Σπάρτης από το Τμήμα του Ευρώτα, βρισκόταν στο κελί με έναν αστυνομικό να τον κοιτάζει συνέχεια από το παραθυράκι καθώς είναι απρόβλεπτος και βυθισμένος στη σιωπή…

Ο άνθρωπος που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία «ούτε για τροχαία παράβαση», όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις