Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κηδεία Βαγγέλη Ρούσσου: Το τελευταίο «αντίο» του Ολυμπιακού στον φροντιστή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κηδεία Βαγγέλη Ρούσσου: Το τελευταίο «αντίο» του Ολυμπιακού στον φροντιστή

Κηδεία Βαγγέλη Ρούσσου: Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, η “οικογένεια” του Ολυμπιακού “αποχαιρέτησε” τον επί σειρά ετών φροντιστή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, η “οικογένεια” του Ολυμπιακού “αποχαιρέτησε” τον επί σειρά ετών φροντιστή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Βαγγέλη Ρούσσου. Το τελευταίο “αντίο” στον Βαγγέλη Ρούσο είπαν την Δευτέρα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι καθώς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η εξόδιος ακολουθία του Βαγγέλη Ρούσσου (σκοτώθηκε σε τροχαίο, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα), έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδα στον Πειραιά και ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο του Σχιστού στο Κερατσίνι.

Στεφάνι στην κηδεία του Βαγγέλη Ρούσσου έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας βρέθηκαν αθλητές του τμήματος βόλεϊ των “ερυθρολεύκων”, ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Καραπαπάς, ο Νίκος Γαβαλάς, αλλά ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις