Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υπερβολικές πλαστικές: 21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει Barbie
ΚΟΣΜΟΣ

Υπερβολικές πλαστικές: 21χρονη ξόδεψε 70.000 δολάρια για να γίνει Barbie

Υπερβολικές πλαστικές: Η οικογένειά της αρνείται να της μιλήσει

Μια 21χρονη που ονειρεύεται να γίνει «ανθρώπινη κούκλα Barbie» ισχυρίζεται ότι την έχει εγκαταλείψει ολόκληρη η οικογένειά της λόγω της δραματικής μεταμόρφωσης της. Η Τζέσικα, γνωστή ως Jessy Bunny στο διαδίκτυο, είναι ένα γερμανικής καταγωγής μοντέλο του Instagram που έχει ξοδέψει πάνω από 70.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μοιάσει στη διάσημη κούκλα. Η νεαρή γυναίκα λέει ότι η τριετής μεταμόρφωση είχε ως αποτέλεσμα το «σώμα των ονείρων» της, αλλά είχε ένα τίμημα που δεν περίμενε ποτέ να πληρώσει: την οικογένειά της.

«Μπλοκάρουν τις κλήσεις μου», λέει. «Αυτό είναι τόσο λυπηρό, καθώς θα ήθελα πολύ να είμαι σε επαφή, ειδικά με τον αδελφό μου και τους παππούδες μου». Η Jessy έχει κάνει τρεις επεμβάσεις βελτίωσης στήθους, μια πλαστική στη μύτη και πολλαπλές επεμβάσεις στα χείλη για να επιτύχει την επιθυμητή εμφάνισή της. Λέει ότι είναι μπερδεμένη από την αντίδραση της οικογένειάς της σχετικά με την επιλογή της να αλλάξει τη φυσική της εμφάνιση.

89.000 followers στο Instagram

«Συνήθιζα να προσποιούμαι ότι είμαι ευτυχισμένη και σταθερή, αλλά δεν ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Οι γονείς μου είχαν πολύ συντηρητικές απόψεις όσον αφορά την εκπαίδευση. Κάθε φορά που φορούσα σέξι ρούχα το καλοκαίρι ήταν σαν εφιάλτης γι’ αυτούς. Μου έδιναν μεταξωτά μαντήλια για να καλύψω το ντεκολτέ μου». Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει 89.000 followers στο Instagram, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που δείχνουν «πόσο μακριά έχει φτάσει» από το 2018. Οι φωτογραφίες πριν δείχνουν την Τζέσικα ως μια φυσικά αδύνατη γυναίκα με κοντά καστανά μαλλιά, γυαλιά και ένα σκουλαρίκι στα χείλη.

«Ήσουν πραγματικά υπέροχη το 2020, γιατί έπρεπε να συνεχίσεις»

Στη συνέχεια, επιδεικνύει τη φιγούρα της μετά την επέμβαση στο στήθος το 2020 και απεικονίζεται με ένα καλλίγραμμο φόρεμα με ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά και διακριτικό γέμισμα στα χείλη. Το 2021, πρόσθεσε περισσότερο filler στα χείλη, μακρύτερα extensions στα μαλλιά και αύξησε το μέγεθος του στήθους της. Τώρα ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να συνεχίσει να «μεγαλώνει» το στήθος παρά την άγρια αντίδραση της οικογένειάς της. Και φαίνεται ότι ο αδελφός της, οι γονείς και οι παππούδες της δεν είναι οι μόνοι που σκέφτονται έτσι. «Νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ νωρίς», έγραψε μια γυναίκα σε μια πρόσφατη ανάρτηση του μοντέλου.

«Ήσουν πραγματικά υπέροχη το 2020, γιατί έπρεπε να συνεχίσεις», ρώτησε ένας άλλος. Ωστόσο, η δημοφιλής ξανθιά λαμβάνει και αρκετά θετικά μηνύματα. «Αυτό είναι τόσο απίστευτο, τι υπέροχη μεταμόρφωση, μπράβο σου κορίτσι μου», είπε μια γυναίκα. «Μια πολύ εντυπωσιακή μεταμόρφωση, είσαι και όμορφη και καυτή», είπε μια άλλη. Η Jessica είπε ότι έχει επίσης «φουσκώσει» τον πισινό της με ενέσεις και φαντάζεται ότι θα κάνει μερικές ακόμα επεμβάσεις μέχρι να πετύχει την τελική της εμφάνιση. «Το να έχω το μεγαλύτερο στήθος σιλικόνης στην Αυστρία δεν μου αρκεί. Θέλω και τα πιο ογκώδη χείλη σε ολόκληρη τη χώρα», είπε, παρόλο που παραδέχτηκε ότι φοβάται τις βελόνες. «Το να σηκώνεσαι το πρωί και να αισθάνεσαι ευτυχισμένη και άνετη με τον εαυτό σου είναι απλά υπέροχο», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις