Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο»
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο»

Τροχαίο Μονεμβασιά: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά για τον τραγικό και άδικο θάνατο των δυο ανθρώπων.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά για τον τραγικό και άδικο θάνατο των δυο ανθρώπων που παρασύρθηκαν από έναν οδηγό σε αμόκ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο γιος ενός εκ των θυμάτων μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συντετριμμένος για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του στη Μονεμβασιά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι ‘’έφυγαν’’ από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας ‘’παλαβός’’ τους χτύπησε από πίσω. Το ‘’κακό’’ έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Τον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών».

Για να σταματήσουν τον οδηγό οι αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ακόμη ένα όχημα

Το πρωτοφανές σκηνικό στη Μονεμβασιά εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν ο οδηγός του οχήματος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε ένα παπάκι με δυο ηλικιωμένους επιβαίνοντες.

Τον έναν τον παρέσυρε για 200 μέτρα και μετά γύρισε στο σημείο και παρέσυρε τον δεύτερο για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να καταλήξουν. Μάλιστα για να σταματήσουν τον οδηγό οι αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ακόμη ένα όχημα, τα οποία μάλιστα εμβόλισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις