Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συζυγοκτόνος Καβάλα: Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αΐντας – Ανάρτηση σοκ
ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτόνος Καβάλα: Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αΐντας – Ανάρτηση σοκ

Συζυγοκτόνος Καβάλα: Ο 55χρονος επέλεξε σήμερα να βάλει στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα

Την οργή της οικογένειας της αδικοχαμένης Αΐντας προκάλεσε μια ανάρτηση στο προφίλ του 55χρονου συζυγοκτόνου στο Facebook. Το βράδυ της Πέμπτης ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε την 43χρονη Αΐντα και λίγο αργότερα προκάλεσε τραύματα στον λαιμό και στα χέρια του καθώς, όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 55χρονος νοσηλεύεται και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. Σήμερα Κυριακή, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 43χρονης, ο δράστης ή κάποιος που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του, επέλεξε να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ στο Facebook.

Η φωτογραφία που επέλεξε είναι από την ημέρα του γάμου του. Σε αυτή ο 55χρονος κρατάει αγκαλιά την 43χρονη, κοιτώντας με χαμόγελο την κάμερα. Φυσικά αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την οργή της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους θεούς…», έγραψε…

Τελευταίο αντίο σε μια μάνα

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας που δολοφόνησε ο σύζυγος της μέσα στο φαρμακείο στις Πηγές. Φίλοι συγγενείς δεν μπορούν να βρουν λόγια παρηγοριάς για να πουν στους συγγενεις που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει οποιον έχει ανάγκη, ενώ η σκέψη τους είναι στα δύο παιδιά του ζευγαριού.Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητητα της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη, δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις