Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 600 ευρώ επίδομα ρεύματος: Το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

600 ευρώ επίδομα ρεύματος: Το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ

600 ευρώ επίδομα ρεύματος: «Αν πάλι έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ, ας πουν την αλήθεια στους πολίτες»

Στην εκτίμηση πως ο Γιάννης Οικονόμου έχει αρχίσει να «μαζεύει» τα περί 600 ευρώ στους λογαριασμούς των πολιτών προχωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας σε σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Στην αξιωματική αντιπολίτευση, μάλιστα, καλούν την κυβέρνηση να πει την αλήθεια, αφού η «εξαπάτηση» θα αποκαλυφθεί.

«Μπορεί ο κ. Οικονόμου να μην μιλάει με τον κ. Σταϊκούρα γιατί έχουν κόντρα από παλιά, αλλά ας κάνει ένα κόπο να διαβάσει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, με βάση την οποία η επιδότηση θα αφορά το 95% των νοικοκυριών και ας ξανακάνει τα μαθηματικά του. Εμείς λέμε το απλό: Με 280 εκατ. ευρώ κονδύλι για τα αναδρομικά σε 4,2 εκατ. καταναλωτές που έχουν πληρώσει ήδη χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμούς ρεύματος, σύντομα θα αποκαλυφθεί η πολιτική εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη», τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου συμπληρώνουν πως «αν πάλι έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν για τα 600 ευρώ, γιατί αποκαλύπτεται το επικείμενο φιάσκο, ας πουν την αλήθεια στους πολίτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις