Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης: Το φιλί μπροστά στις κάμερες και ο… ξέφρενος χορός
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης: Το φιλί μπροστά στις κάμερες και ο… ξέφρενος χορός

Βανδή - Μπισμπίκης: Παντού μαζί Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Το φιλί τους μπροστά στις κάμερες.

Πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής. Από την έναρξη των εμφανίσεων της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και ο κοινός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός. Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα ταξίδι – αστραπή, προκειμένου να απολαύσουν τη Δέσποινα Βανδή επί σκηνής και να της αποβάλλουν το άγχος της πρεμιέρας.

Ο ηθοποιός φρόντισε να απαθανατίσει την σύντροφό του τη στιγμή που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η υποστήριξη του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», η Δέσποινα Βανδή αφιέρωνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ εκείνος δεν σταματούσε να της στέλνει φιλιά από κάτω. Ειδικότερα, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, προβλήθηκαν πλάνα από την πρεμιέρα και τη στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρευε ξέφρενα, μη δίνοντας σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκατσε στο τραπέζι του και αντάλλαξαν και ένα φιλί αδιαφορώντας για τις κάμερες που τραβούσαν και τους θαμώνες του μαγαζιού που βρισκόντουσαν γύρω τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις