Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου – Κατεχόμενα: Δεν με ενοχλεί που οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα τα αποκαλούν «Βόρεια Κύπρο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου – Κατεχόμενα: Δεν με ενοχλεί που οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα τα αποκαλούν «Βόρεια Κύπρο»

Κούλογλου - Κατεχόμενα: «Πώς νομίζετε ότι τα λένε;» είπε - Ακούστε το ηχητικό

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, που στην προσπάθειά του να στηρίξει τα στοιχεία της έκθεσης των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου, χαρακτήρισε δευτερεύον ζήτημα το γεγονός ότι τα κατεχόμενα αποκαλούνται «Βόρεια Κύπρος».

Ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 107.7, ρωτήθηκε για την αξιοπιστία μιας έκθεσης που αποκαλεί τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο». «Εσείς πως θα τη λέγατε;» απάντησε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας: «Πώς νομίζετε ότι αποκαλούνται τα κατεχόμενα»;

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε πόσο αξιόπιστη είναι μια ΜΚΟ που ανακαλύπτει ένα κράτος που δεν υπάρχει, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Ο ηλίθιος αντί να κοιτάει το φεγγάρι κοιτάει το δάχτυλο», ενώ υποστήριξε ότι το ζήτημα είναι δευτερεύον.

«Δεν σας ενόχλησε δηλαδή;» ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση του ευρωβουλευτή: «Αυτό είναι προπέτασμα καπνού… τι θέλατε να γράφει;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις