Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Friends with benefits: Τρυπούσε τα προφυλακτικά για να μείνει έγκυος
ΚΟΣΜΟΣ

Friends with benefits: Τρυπούσε τα προφυλακτικά για να μείνει έγκυος

Friends with benefits: Ο άνδρας την πήγε στο δικαστήριο

Στη φυλακή οδηγήθηκε μία γυναίκα η οποία έκανε τρύπες στο προφυλακτικό, καθώς επιθυμούσε να μείνει έγκυος. Η 39χρονη καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση στη Γερμανία μετά από περιστατικό «stealthing», μια πρακτική που ένας εκ των δύο παρτενέρ αφαιρεί το προφυλακτικό χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.Το ζευγάρι είχε περιστασιακή σχέση και συναντιόταν τακτικά από τις αρχές του 2021, όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιφερειακό δικαστήριο στο Μπίλεφελντ ανέφερε ότι η γυναίκα ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό της, τα οποία όμως δεν είχαν ανταπόκριση, καθώς ο άνδρας ήταν ευχαριστημένος με την σεξουαλική σχέση τους. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι η 39χρονη είχε στείλει στον άνδρα μήνυμα στο Whatsapp λέγοντας ότι ήταν έγκυος –κάτι που δεν ήταν αλήθεια, και παραδέχτηκε ότι τρυπούσε τα προφυλακτικά.

Ο 42χρονος πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια. Αρχικά, η γυναίκα αντιμετώπιζε κατηγορίες για βιασμό, αλλά αργότερα αυτές περιορίστηκαν σε σεξουαλική επίθεση. Το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης για έξι μήνες. Η δικαστής Astrid Salewski φέρεται να είπε στο δικαστήριο: «Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα».

Με πληροφορίες Independent
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις