Έμα Στόουν ΣΕΦ – Ολυμπιακός: Μαζί με τον Λάνθιμο στο game 5 των ερυθρόλευκων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έμα Στόουν ΣΕΦ – Ολυμπιακός: Μαζί με τον Λάνθιμο στο game 5 των ερυθρόλευκων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έμα Στόουν ΣΕΦ - Ολυμπιακός: Λάμψη από Χόλυγουντ στο ΣΕΦ

05.05.2022 | 07:59

Η Εμα Στόουν, με το που έφτασε στην Αθήνα κατευθείαν από το Met Gala, πήγε να δει μπάσκετ στο ΣΕΦ! Η κορυφαία σταρ, βραβευμένη με Οσκαρ, έφθασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη Μονακό, παρέα με τον Γιώργο Λάνθιμο. Το βράδυ της Δευτέρας φορούσε το λευκό φόρεμα Louis Vuitton στο περίφημο Met Gala, το φόρεμα που έβαλε στο πάρτι μετά τον γάμο της. Το βράδυ Τετάρτης, η βραβευμένη με Οσκαρ Εμα Στόουν φόρεσε την κατακόκκινη μάσκα με το σήμα του Ολυμπιακού και κάθισε στις θέσεις των επισήμων, παρακολουθώντας τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό. Και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι την είδαν να χειροκροτά ένθερμα.

Πλάι της, της εξηγούσε και της ψιθύριζε διαρκώς ο στενός της φίλος και σκηνοθέτης στην «Ευνοούμενη» αλλά και στο «Βληχή», Γιώργος Λάνθιμος.  Γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού ο πολυβραβευμένος διεθνής Ελληνας, τη μύησε στην παιδική του αγάπη. Η Εμα Στόουν δεν επέλεξε τη συμβατική λύση «πολυτελές ξενοδοχείο, πολυτελές εστιατόριο, πριβέ καταστάσεις». Βρέθηκε μέσα στο κατάμεστο γήπεδο.

Εμα Στόουν, η νέα μούσα του Λάνθιμου

Στην Αθήνα βρίσκεται καθώς σήμερα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο «Βληχή». Eίναι το φιλμ που δημιούργησε ο Γιώργος Λάνθιμος με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν, κατόπιν ανάθεσης του Οργανισμού Ανάπτυξης και Πολιτισμού ΝΕΟΝ, του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, για το πρότζεκτ «The Artist on the Composer». Το ασπρόμαυρο φιλμ είναι όλο γυρισμένο στην Τήνο, με την Εμα Στόουν να τριγυρνά ντυμένη στα λευκά, ξυπόλυτη στο άγριο, μοναδικό τοπίο του νησιού. Ο Γιώργος Λάνθιμος αγαπά βαθιά το μπάσκετ από παιδί και έπαιζε στην ομάδα του Παγκρατίου. Ο πατέρας του, Αντώνης Λάνθιμος, παλαίμαχος, διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας, προσπάθησε να «μεταδώσει» την αγάπη του για το μπάσκετ στο γιο του και για κάποια χρόνια τα κατάφερε.

Exit mobile version