Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς παιδιά: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αλέξανδρο στον καναπέ του σπιτιού τους
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αλέξανδρο στον καναπέ του σπιτιού τους

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Ο τραγουδιστής μοιράζεται συχνά με το κοινό του στιγμές από την οικογενειακή του ευτυχία.

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στο  Instagram. Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, κοινοποιούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές που περνούν μαζί με τα παιδιά τους.  Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ, μία τρυφερή φωτογραφία με τον μεγαλύτερο από τους γιους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον 11χρονο Αλέξανδρο, στον καναπέ του σπιτιού τους, στον Νέο Βουτζά. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Απολαμβάνω τις “μικρές” αλλά πολύτιμες στιγμές».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού για τη σχέση του

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Ωστόσο δεν διστάζουν να αναρτούν και βίντεο στα οποία εμφανίζονται οι δυο τους. Πρόσφατα, το αγαπημένο ζευγάρι, αποδέχτηκε το viral challenge των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και με κλειστά τα μάτια απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Οι δυο τους έκαναν αποκαλύψεις για τη σχέση του και το κοινό τους βίο.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή. Σε άλλη ανάρτηση μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες από τις πασχαλινές οικογενειακές τους διακοπές στην Αθήνα.

@sakisrouvas Couple questions time…#fy #fyp #viral #trending #couple #challenges #foryoupage ♬ 14 Questions You Should Ask – Ally Chen • San Francisco

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις