Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουμούρη – Φιλιππίδης: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου με χειροπέδες»
LIFESTYLE

Μουμούρη – Φιλιππίδης: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου με χειροπέδες»

Μουμούρη - Φιλιππίδης: Η ηθοποιός δήλωσε πως τα θύματα έχουν την αμέριστη στήριξή της, ωστόσο δεν παύει να στεναχωριέται για τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Φιλιππίδης

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τα κορίτσια που τον έχουν καταγγείλει για βιασμό και απόπειρες βιασμών, μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως τα θύματα έχουν την αμέριστη στήριξή της και όπως εξήγησε, μία από τις κοπέλες που κατηγορούν τον ηθοποιό είναι γνωστή της. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και φάνηκε ιδιαίτερα ταραγμένη που ο καλός της φίλος αντιμετωπίζει αυτές τις κατηγορίες. «Γνωρίζω πάρα πολλά το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Θεώρησα χρέος μου να συμπαρασταθώ στο κορίτσι αυτό, για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια», είπε αρχικά η ηθοποιός με ένταση. Όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια είναι πολύ ταραγμένη με τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είμαι λίγο πιο ταραγμένη απ’ όσο πίστευα ότι είμαι. Πήγα στο δικαστήριο για να στηρίξω τα κορίτσια για να μπορούν ισάξια, να μπουν σε μία κλειστή πόρτα και να πουν τη δική τους αλήθεια και μετά από μισή ώρα, στήριζαν εμένα. Ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη με κατέβασαν στο κυλικείο. Δεν μπορούσα να αντέξω εκεί μέσα. Δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου, ήταν τρομακτικά εκεί. Το μέρος είναι πολύ φορτισμένο, είναι ό,τι πιο κοντινό έχω ζήσει σε πόλεμο», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

‘Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει τόση παρέα, με χειροπέδες’

Στη συνέχεια, ανέφερε πως κατά την δική της άποψη, τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τον ηθοποιό δεν έχουν κανένα «κίνητρο». «Παρακαλώ, όποιον έχει άποψη και γνώμη σε αυτό, να πάει στο δικαστήριο να ακούσει τους μάρτυρες κι αν βρει ένα κίνητρο έστω, γιατί αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να μας κάνουν να δούμε τον φίλο μας με χειροπέδες, να μας το πουν», είπε.

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει τόση παρέα, με χειροπέδες. Αλλά κι αυτά τα κορίτσια δεν πηγαίνουν άνετα εκεί και πίσω από αυτά τα κορίτσια, υπάρχουν δεκάδες κορίτσια, που έχουν φτιάξει οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλάνε τα κορίτσια να μιλήσουν κι εκείνα δεν το κάνουν. Και υπάρχουν και τρία κορίτσια, που κουβαλάνε στην πλάτη τους 106 καταγγελίες κοριτσιών για κακοποιητική συμπεριφορά», συμπλήρωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις