Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση στον Ασπρόπυργο: Νεαροί όρμηξαν σε φορτηγατζή, τον έχωσαν σε αμάξι και τον λήστεψαν
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Ασπρόπυργο: Νεαροί όρμηξαν σε φορτηγατζή, τον έχωσαν σε αμάξι και τον λήστεψαν

Επίθεση στον Ασπρόπυργο: Ο οδηγός φορτηγού περπατούσε ανυποψίαστος στον δρόμο, όταν τρεις νεαροί που επέβαιναν σε διερχόμενο όχημα του επιτέθηκαν.

Ένα απίστευτα βίαιο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στον Ασπρόπυργο. Τρία νεαρά άτομα επιτέθηκαν σε έναν Πολωνό οδηγό φορτηγού, τον έβαλαν στο όχημά τους και αφού τον ξυλοκόπησαν, τον λήστεψαν. Όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την επίθεση και ληστεία και μεταδόθηκε από το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ, ο οδηγός φορτηγού περπατά αμέριμνος σε πεζοδρόμιο στη Λεωφ. Αθηνών, πλησίον της γέφυρας Ασπροπύργου. Ξαφνικά, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο σταματά μπροστά του. Ένας από τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται για την επίθεση κατεβαίνει από το όχημα και τον βάζει μέσα με τη βία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού πολωνικής καταγωγής, το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα, με τους τρεις νεαρούς να χτυπούν τον άντρα με γροθιές και κλωτσιές, για να του αφαιρέσουν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, αλλά και τα κλειδιά του φορτηγού. Αφού διήνυσαν περίπου 2 χιλιόμετρα από το σημείο, οι νεαροί πέταξαν τον οδηγό του φορτηγού έξω από το αυτοκίνητο, αφού πρώτα του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Τον άντρα βρήκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ να κείτεται αιμόφυρτος, στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως. Όπου πραγματοποιούσαν περιπολία.

Η Ασφάλεια Ασπροπύργου εντόπισε το στίγμα του κλεμμένου κινητού τηλεφώνου, με έναν 17χρονο νεαρό να συλλαμβάνεται, μιας και ο Πολωνός φορτηγός τον αναγνώρισε ως έναν από τους άντρες που τον είχαν ξυλοκοπήσει νωρίτερα. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο νεαρών που κατηγορούνται για την επίθεση στον οδηγό φορτηγού από την Πολωνία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις