Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου γενέθλια: Στα ροζ «ντύθηκε» το πλατό της εκπομπής της
LIFESTYLE

Καινούργιου γενέθλια: Στα ροζ «ντύθηκε» το πλατό της εκπομπής της

Καινούργιου γενέθλια: Οι συνεργάτες της ετοίμασαν μία έκπληξη για την παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της

Μία έκπληξη – υπερπαραγωγή περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της την 1η του Μαΐου και οι συνεργάτες της φρόντισαν να της ευχηθούν και στο πλατό. Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στον «αέρα» ντυμένη στα ροζ και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε. Τότε, ενθουσιασμένη αντίκρισε την ανθοδέσμη, που της είχε στείλει ο Νίκος Κοκλώνης. Με χιούμορ τότε, δήλωσε για τον αγαπημένο της φίλο: «Αν ποτέ βρω μια σχέση, ποιος θα μπορεί να ξεπεράσει τον Νίκο;».

Στη συνέχεια, θέλησε να κάνει τον απολογισμό της και να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα στις γυναίκες, που ακόμα δεν έχουν φτιάξει μια οικογένεια: «Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν θα κόντευα τα 40, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου… Στα 37 μου, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά, όμως έχω την υγεία μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μία δουλειά, που πηγαίνει πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Αφού έστειλε το μήνυμά της, στο πλατό της εκπομπής εισέβαλε ο Σπύρος Μπιμπίλας, κρατώντας στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα για την παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις