Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Η νέα ανάρτηση και το μήνυμα
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Η νέα ανάρτηση και το μήνυμα

Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram: Με αφορμή λοιπόν την προβολή της συνέντευξής της στους «Πρωταγωνιστές»

Το μήνυμα πως η ελπίδα είναι ο συνοδοιπόρος μας στη ζωή, θέλησε να στείλει η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το θάρρος, τη δύναμη ψυχής και τον αγώνα που έδωσε για να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δύο χρόνια, έδειξε την περασμένη εβδομάδα το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα για πρώτη φορά, επέστρεψε στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

Το ξέσπασμα της Εβελίνας Παπούλια για τους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με αφορμή λοιπόν την προβολή της συνέντευξής της στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη απόψε το βράδυ σε επανάληψη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να περάσει ένα ακόμη μήνυμα σε όσους δίνουν τις δικές τους μάχες. Συνοδευόμενη με μια φωτογραφία της, με επιδέσμους στο κεφάλι της έγραψε: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση.

Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως «Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα».
Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής «Πρωταγωνιστές». Στον Alpha. 22:40, μετά το Σασμό.
Ραντεβού εκεί! Σας φιλώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις