Παναθηναϊκός: Μια ιστορία επιτυχίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Μια ιστορία επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Παναθηναϊκός: Το Τριφύλλι με τη νίκη του επί του Άρη συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στα πλέι-οφ και έφθασε ακόμη πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη

02.05.2022 | 12:13

Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα των πλέι-οφ, καθώς στις έξι αναμετρήσεις μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ αγνοεί εδώ και αρκετά παιχνίδια τη λέξη ήττα. Το Τριφύλλι κατάφερε να επικρατήσει του Άρη με 1-0 χάρη στο γκολ του Σένκεφελντ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ακόμα πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, καθώς έχει 54 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Άρη και 2 από την ΑΕΚ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πρώτη στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ έχοντας 12 βαθμούς, με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει 8 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 7 πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ήττα στα πλέι-οφ, ο Ολυμπιακός έχει μία, αυτή από τους Πράσινους, ενώ ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ έχουν από δύο και τρεις έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Exit mobile version