Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 29χρονος ποδοσφαιριστής – Λαμία: Ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο
ΕΛΛΑΔΑ

29χρονος ποδοσφαιριστής – Λαμία: Ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο

29χρονος ποδοσφαιριστής - Λαμία: Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Πέθανε 29χρονος ποδοσφαιριστής στη Λαμία ύστερα από ανακοπή που υπέστη. Συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα β’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «Ηρακλής Ροδίτσας-Δίβρη», στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αλλά περίπου 15 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, αισθάνθηκε δυσφορία και αποχώρησε πηγαίνοντας μόνος του στα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο και τον παρέλαβε. Να σημειωθεί πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι διασώστες.

Το ασθενοφόρο με τη συνοδεία της αστυνομίας, έφτασε στα Επείγοντα του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας αφού η γυναίκα του είναι έγκυος, είχε καταλήξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις