Αντζελίνα Τζολί Ουκρανία: Βίντεο την δείχνει στην πόλη Λβιβ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί Ουκρανία: Βίντεο την δείχνει στην πόλη Λβιβ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντζελίνα Τζολί Ουκρανία: Η 46χρονη Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται σε ένα καφέ της πόλης Λβιβ

30.04.2022 | 19:12

Στην Ουκρανία, στην πόλη της Λβιβ στα δυτικά της χώρας εθεάθη σήμερα η Αντζελίνα Τζολί. Στο βίντεο που πόσταρε αρχικά η Μάγια Πιντοροντέτσκα και αναδημοσιεύει το Kiev Independent η 46χρονη Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται σε ένα καφέ της πόλης Λβιβ. «Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά Λβιβ. Απλά πήγα να πιω καφέ. Απλά η Αντζελίνα Τζολί», έγραψε στα ουκρανικά η Πιντοροντέτσκα ποστάροντας το βίντεο με την ηθοποιό, η οποία την χαιρετά. «Η Ουκρανία απλά υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Πιντοροντέτσκα.

Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί στο βίντεο διακρίνεται να υπογράφει και κάποιο αυτόγραφο. Σε άλλο βίντεο του , όπως γράφει στη λεζάντα η Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης να μιλά με κάποιους Ουκρανούς. «Η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να βρίσκεται στο #Lviv στην #Ουκρανία 🇺🇦 Αλληλεπιδρά με #Ουκρανούς στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης».

Να σημειωθεί ότι η Αντζελίνα Τζολί κάνει σπουδαίο έργο για τους πρόσφυγες και είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ. Η πόλη Λβιβ από την πρώτη ημέρα του πολέμου δέχθηκε χιλιάδες Ουκρανούς από τα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια που έσπευσαν εκεί για να βρουν ασφαλές καταφύγιο, ως η πιο δυτική πόλη της Ουκρανίας. Ωστόσο και η Λβιβ που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πολωνία δέχθηκε πλήγματα από τους Ρώσους κατά το δίμηνο του πολέμου. Πέραν του γεγονότος ότι δέχθηκε χιλιάδες πρόσφυγες η Λβιβ είναι ουσιαστικά και το σημείο εισόδου-εξόδου από τη χώρα, η πόλη από την οποία ξεκινούν τα τρένα για Κίεβο ή καταλήγουν από την ουκρανική πρωτεύουσα.

https://twitter.com/AlexandreGTKS/status/1520402132976824322?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1520402132976824322%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1238369%2Fstin-oukrania-i-adzelina-tzoli-sunomilei-me-kosmo%2F

Exit mobile version