Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 29/4: Ποιοι βγαίνουν στον τάκο
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 29/4: Ποιοι βγαίνουν στον τάκο

MasterChef 6 trailer 29/4: Ένα σχόλιο του Μπόμπαινα θα ανάψει φωτιές στο πλατό του MasterChef.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 69 την Παρασκευή θα δούμε τους παίχτες της Μπλε ομάδας ως ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας να πηγαίνει σε ψηφοφορία για να βγάλει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Η ομάδα των Μπλε ήταν: Ελισάβετ, Χριστόφορος, Ελπίδα, Νίκος, Δημήτρης. Ένα αμφίρροπο Συμβούλιο τελείωσε, με το γλυκό να είναι εκείνο που έκανε την τελική ανατροπή. Με 93 βαθμούς έναντι 87, η Κόκκινη Ομάδα κέρδισε την Ομαδική Δοκιμασία της ιταλικής εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι για μια ακόμα φορά κέρδισαν σε ομαδική δοκιμασία και οι Μπλε μπήκαν σε περιπέτειες με έναν παίκτη από την ομάδα τους να αποχωρεί απόψε. Ο αρχηγός δεν είχε πλεονέκτημα. Η Ελισάβετ, που αρχικά είχε πει ότι ως αρχηγός θα αναλάβει την ευθύνη και δεν θα διεκδικήσει ασυλία και θα πρέπει να βγει στον τάκο, μέσα σε λίγα λεπτά αποφάσισε να διεκδικήσει την ασυλία, αφού όπως είπε είχε πολύ καλό πιάτο. Οι νικητές βγήκαν για να γιορτάσουν τη νίκη και την είσοδο τους στη χρυσή δεκάδα του διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, απολαμβάνοντας αυθεντικό ιταλικό φαγητό δια χειρός Μάγκυς Ταμπακάκη στο εστιατόριο της “Napul’è Italian Comfort Food & Wine”.

Δοκιμασία ασυλίας και ψηφοφορία Μπλε ομάδας

Αντλώντας έμπνευση από τρεις κλασικές ιταλικές σάλτσες, την πέστο, την αραμπιάτα και την κόκκινη με ελιές, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαλέξουν δύο από αυτές και να φτιάξουν τη δική τους εκδοχή. Ποιοι έκαναν τα καλύτερα ζυμαρικά για να περάσουν στην επόμενη φάση της Δοκιμασίας Ασυλίας; Στην τελική φάση πέρασαν Ελπίδα και Ελισάβετ.  Οι πίτσες της Ελπίδας της χάρισαν την ασυλία στην σημερινή ψηφοφορία. Ειδικά η λευκή πίτσα της άρεσε τρομερά στους κριτές αλλά και σε εμάς από το σπίτι, που είμαστε με το κινητό στο χέρι, έτοιμοι να παραγγείλουμε μια σπέσιαλ.

Ο Δημήτρης είχε κακό πιάτο επίσης και προκαλεί αρκετά. Θα είναι έκπληξη αν δεν είναι στον τάκο. Η Ελισάβετ μπορεί να έφερε καλή βαθμολογία. Την περιμένουμε επίσης στον τάκο. Ίσως για αυτό τον λόγο εκνευρίζεται ο Γιάννος στον εξώστη. Η τριάδα που περιμένουμε να δούμε στον τάκο είναι: Δημήτρης – Ελισάβετ – Νίκος. Η δοκιμασία θα είναι απαιτητική με ένα πολύ δύσκολο πιάτο με αρκετές τεχνικές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις