Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου – Πρωταγωνιστές: Το ευχαριστώ του Σταύρου Θεοδωράκη
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Πρωταγωνιστές: Το ευχαριστώ του Σταύρου Θεοδωράκη

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πρωταγωνιστές: Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Με μία του ανάρτηση στο Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης περιέγραψε πώς έγινε η συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Λίγες ώρες μετά την προβολή των «Πρωταγωνιστών» όπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το πρόσωπό της χωρίς μάσκα, ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στα social media εξηγώντας τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνέντευξη.

«Το φαινόμενο» Ιωάννα Παλιοσπύρου

Όπως έγραψε ο παρουσιαστής: «η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν». Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα, εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι, έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου ”Ιωάννα”».

Σταύρος Θεοδωράκης: Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του που τον βοήθησαν αλλά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τα θετικά σχόλια που έχει λάβει.

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ για τα άπειρα θετικά σχόλια. Και σας ευχαριστώ και εκ μέρους της Ιωάννας. Να σας πω όμως ένα μυστικό. Η επιτυχία, τουλάχιστον στην δική μου ζωή, δεν πέφτει από τον ουρανό. Είναι η μελέτη, είναι η επιμονή, είναι η ομάδα! Και η αδιάκοπη προσπάθεια να βελτιώνεις συνεχώς τις λεπτομέρειες. Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου “Ιωάννα”. Στο “σημείο μηδέν” είμαστε με τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη και τον διευθυντή φωτογραφίας Πάνο Μανωλίτση. Απουσιάζουν η Αφροδίτη, ο Δαμιανός, η Ελευθερία, η Μαριάννα, ο Νεκτάριος, η Ευλαλία. Και βέβαια ο Γιώργος Κατσουλιέρης, ο επικεφαλής της ομάδας του μοντάζ. Και εκεί άλλες ατελείωτες ώρες και ξενύχτια. Η συνέχεια επί της οθόνης που λένε», έγραψε στο Instagram ο Σταύρος Θεοδωράκης ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την Ολυμπία Κρασαγάκη και τον Πάνο Μανωλίτση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις