Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για το πρωτοφανές μπαράζ προκλήσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για το πρωτοφανές μπαράζ προκλήσεων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: «Το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων αποκαλύπτει ότι η ατζέντα τους παραμένει προκλητικά αναθεωρητική»

28.04.2022 | 09:26

Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη 27/4. Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα συμβάντα αυτά αποκαλύπτουν ότι «η τουρκική ατζέντα παραμένει προκλητικά αναθεωρητική» και αναρωτιέται γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη την επανέναρξη των στρατιωτικών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ για τις τουρκικές προκλήσεις – Ακυρώθηκε η πρόσκληση για την άσκηση «Tiger Meet»
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Το μπαράζ παράνομων υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά –ακόμη και μετά την επίδοση διαβήματος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα- αποκαλύπτει ότι η τουρκική ατζέντα παραμένει προκλητικά αναθεωρητική και σε πλήρη ρήξη με τη διεθνή νομιμότητα.

Δημιουργεί, δε, εκ νέου ερωτηματικά επί ποιας βάσης ο Πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη συνάντηση του στην Κωνσταντινούπολη με τον Τούρκο Πρόεδρο αποδέχθηκε την επανέναρξη των στρατιωτικών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης»

Exit mobile version