Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σάνα Μαρίν – Πίνατ: Η θερμή υποδοχή του τετράποδου στην Φιλανδή πρωθυπουργό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάνα Μαρίν – Πίνατ: Η θερμή υποδοχή του τετράποδου στην Φιλανδή πρωθυπουργό

Σάνα Μαρίν - Πίνατ: Ο σκύλος-μασκότ του Μεγάρου Μαξίμου, Πίνατ, περίμενε την πρωθυπουργό της Φινλανδίας.

Ο σκύλος-μασκότ του Μεγάρου Μαξίμου, Πίνατ, περίμενε την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μαζί με τον Κ. Μητσοτάκη, στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, κατά τη σημερινή τους συνάντηση. Η Φινλανδή πρωθυπουργός έδειξε χαρούμενη, απόλυτα εξοικειωμένη με τα ζώα, και χάιδεψε τον Πίνατ, πριν πάρει πόζα για μια κοινή φωτογραφία στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και προχωρήσει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία είχε πολλές ειδήσεις.

Ντυμένη πολύ απλά, με νεανικό στιλ και όχι τη συμβατική ένδυση που θα είχε ένας αρχηγός κράτους, η 36χρονη Σάνα Μαρίν (Sanna Marin) ήταν η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο όταν ανέλαβε τα ηνία της Φινλανδίας το 2019. Πρόσφατα, η Φινλανδή πρωθυπουργός μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 585.000 followers της στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει γυμναστική στο πάρκο. Ντυμένη με ένα δερμάτινο μπουφάν, λευκό τοπ και μπλε τζιν, η πρωθυπουργός πραγματοποιεί τέσσερα chin-ups πάνω σε μια μεταλλική μπάρα.

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Η Σάνα Μαρίν απευθύνεται συχνά στους millenial ψηφοφόρους, με αναρτήσεις στο Instagram που αποκαλύπτουν τη ζωή της εκτός πολιτικής. Κατά τη διάρκεια της πορείας της προς την επιτυχία στον πολιτικό στίβο, έχει καταγράψει το ταξίδι της εγκυμοσύνης της, μοιράζοντας selfies με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μέχρι και στιγμιότυπα με τον θηλασμό του μωρού της.

Έχει επίσης μοιραστεί πλάνα δίπλα στην πισίνα από ρομαντικές διακοπές στην Ιταλία, τον Ιούλιο του 2017, κατά τη διάρκεια των οποίων η ίδια και ο σύζυγός της Markus Räikkönen ταξίδεψαν στο Πορτοφίνο, τη Ρώμη, τη Σαρδηνία και το Βένετο, καθώς και στιγμιότυπα από εκδηλώσεις Pride, όπου έδειξε την υποστήριξή της στις ενώσεις ομοφυλοφίλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις