Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία στα Χανιά: Τρόμος για ζευγάρι μέσα στο σπιτι
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στα Χανιά: Τρόμος για ζευγάρι μέσα στο σπιτι

Ληστεία στα Χανιά: Επεσαν πυροβολισμοί

Τον τρόμο έζησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ζευγάρι Ελλήνων στον Ταυρωνίτη Χανίων όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και αφού χτύπησαν τον 62χρονο ιδιοκτήτη και την 57χρονη σύζυγό του, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Ωστόσο, κατά την ώρα διαφυγής των δραστών, ο ιδιοκτήτης φέρεται να πρόλαβε να βγάλει όπλο και να πυροβόλησε εναντίον τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ένας 19χρονος άνδρας, τραυματισμένος στην ωμοπλάτη από όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Αλβανικής καταγωγής, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, όπως επιβεβαίωσε στο ekriti ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει αν ο 19χρονος ήταν ένας εκ των δύο δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι ή αν είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και όντας έξω από το σπίτι να τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται και εκείνο στο Νοσοκομείο Χανίων, με θλαστικά τραύματα και μώλωπες από τα χτυπήματα που τους κατάφεραν οι ληστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις