Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παναγιώτα Βλαντή – παιδί: ‘Με ενοχλεί αυτή η ερώτηση’
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναγιώτα Βλαντή – παιδί: ‘Με ενοχλεί αυτή η ερώτηση’

Παναγιώτα Βλαντή - παιδί: «Μια γυναίκα μπορεί όντως να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί»

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου ανάμεσα σε όσα δήλωσε, εξέφρασε και την ενόχλησή της στην ερώτηση, που την κάνει να νιώθει άβολα. Αυτή δεν είναι άλλη από την απορία γιατί δεν έχει κάνει παιδί.  «Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει», τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπή «Ελένη και συμπλήρωσε: «Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες».

Στην πορεία της συνέντευξης, η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στον ρόλο της «Σιλβύ», μία από τις πιο χαρακτηριστικές της τηλεοπτικές εμφανίσεις στην σειρά  «Μαύρα Μεσάνυχτα». Σχετικά με αυτό, η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως», δήλωσε και πρόσθεσε ότι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά που γνωρίζουν την ύπαρξη της σειράς, γιατί τη βλέπουν στο Youtube».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «Εγώ», η Παναγιώτα Βλαντή είχε αναφέρει ότι εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτονται το ενδεχόμενο μία ς υιοθεσίας. Ειδικότερα, σε σχετική ερώτηση, η ηθοποιός απάντησε: «Ναι φυσικά και το έχουμε σκεφτεί κι εγώ και ο σύζυγός μου ο Γιάννης. Δεν έχουμε μπει σε κάποια διαδικασία, απλά είναι κάτι που δεν το έχουμε απορρίψει. Θαυμάζω τους ανθρώπους που υιοθετούν ένα παιδάκι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις