Ατζούν – Πηλαδάκης Survivor: Η απίστευτη ατάκα στη Ναυσικά, με “άρωμα”… πρώην

LIFESTYLE

Ατζούν – Πηλαδάκης Survivor: Η απίστευτη ατάκα στη Ναυσικά, με “άρωμα”… πρώην

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ατζούν - Πηλαδάκης Survivor: O έρωτας της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη

26.04.2022 | 08:39

O Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε χθες βράδυ στη θέση του Γιώργου Λιανού στο Survivor 2022. Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να συνομιλήσει με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Το ίδιο έκανε και με τη Ναυσικά Παναγιωτοπούλου. Μάλιστα ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν δίστασε να αναφερθεί στον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη και να τον ευχαριστήσει που κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο Survivor.

«Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας. Είναι πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα. Εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και να είστε χαρούμενοι. Τον ξέρω πριν από σένα. Στον πρώτο κύκλο του Survivor… Όχι δεν τον γνώρισα προσωπικά, τον ξέρω από εκεί, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δε θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να έρχεται σε αμηχανία. Σημειώνεται πως ο Κώστας Πηλαδάκης διατηρούσε για πολλά χρόνια δεσμό με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor.

Survivor 2022: O έρωτας της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, με την αποκάλυψη της σχέσης του να γίνεται τον Απρίλιο του 2020. Κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις ενώ παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Πηλαδάκης δεν μιλά για τα προσωπικά του, με τη Ναυσικά Παπαγιωτοπούλου έκανε την εξαίρεσή και έστειλε μηνύματα συμπαράστασης στα έπαθλα επικοινωνίας.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» έγραψε σε ένα από τα μήνυματά του ο Κώστας Πηλαδάκης.

Exit mobile version