Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τάφοι παιδιών Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά για τα πεταμένα παιχνίδια και λουλούδια
ΕΛΛΑΔΑ

Τάφοι παιδιών Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντά για τα πεταμένα παιχνίδια και λουλούδια

Τάφοι παιδιών Πάτρα: Η μητέρα και η αδελφή της Πισπιρίγκου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα αντικείμενα που έχουν τοποθετήσει άγνωστοι στον τάφο των παιδιών, τα οποία βρέθηκαν στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, οι εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν τους τάφους των κοριτσιών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, όσοι βρίσκονταν εκεί, είδαν έκπληκτοι τις δύο γυναίκες να πετούν στα σκουπίδια τα αντικείμενα και τα λουλούδια που είχαν τοοθετήσει στον τάφο άνθρωποι που επισκέπτονται το κοιμητήριο.

“Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως… όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια”, λέει αυτόπτης μάρτυρας. Οι δύο γυναίκες πέταξαν σε σακούλες πολλά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας. Στη συνέχεια άφησαν δύο λαμπάδες και αποχώρησαν.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και διέψευσε όλα τα παραπάνω.

Όπως είπε στον Alpha: “Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα έχει εντολή από την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι όλα καθαρά, όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις