Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος Ίριδας – φωτογραφίες: Ντοκουμέντα που προκαλούν φρίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Ίριδας – φωτογραφίες: Ντοκουμέντα που προκαλούν φρίκη

Θάνατος Ίριδας - φωτογραφίες: Νέα ντοκουμέντα για τον θάνατο της Ίριδας, του παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Νέα ντοκουμέντα για τον θάνατο της Ίριδας, του παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που έφυγε από τη ζωή, δεύτερο κατά σειρά, δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ». Στα στοιχεία τα οποία ήδη διερευνώνται σε δικαστικό επίπεδο συγκαταλέγονται τα ευρήματα που καταγράφονται στην ήδη συνταχθείσα ιατροδικαστική έκθεση, τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και το βιολογικό υλικό που διασώζεται.

Την ίδια στιγμή στο Ανθρωποκτονιών αναμένεται να δοθεί η ένορκη κατάθεση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, ενώ στον φάκελο της δικογραφίας –σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η εφημερίδα- περιέχεται κι ένας αδιάψευστος μάρτυρας: η φωτογραφία σοκ της Ίριδας. Βάσει του συγκεκριμένου φωτογραφικού υλικού που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ», προκύπτει μία καθηλωτική εικόνα που καταγράφει τον τρόπο της ασφυξίας, όπως γράφει ο Πέτρος Κουσουλός.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη σοκαριστική φωτογραφία

Η εικόνα του εκζέματος (δηλαδή δερματοπάθειας πέριξ των χειλέων), το οποίο προϋπήρχε διότι αναφέρεται ότι ήταν εμφανές και σε παλαιότερο φωτογραφικό υλικό, ενώ το βρέφος βρισκόταν στη ζωή. Η κυάνωση των χειλέων του στόματος, ως αποτέλεσμα της ασφυξίας.
Οι ερυθρότητες αριστερά της στοματικής κοιλότητα, αναπαριστώντας εικόνα πρόσφατων εντυπωμάτων, προφανώς δακτυλικών της άκρας χείρας του δράστη.

Στο Αριστερό ρουθούνι της μύτης παρατηρείται εικόνα αμυχής, προφανώς από τα νύχια του δράστη που με τα άκρα του χεριού του και σε συνδυασμό με το κηλιδωμένο πανάκι προκάλεσε απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών και επακόλουθη ασφυξία. Μέσα στο στόμα του βρέφους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρατηρείται εικόνα μικρής συλλογής αίματος προφανώς οφειλόμενη στη βίαιη είσοδο του πανιού εντός της στοματικής κοιλότητας κατά τη στιγμή της απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Φωτογραφίες από το περιοδικό ΜΠΑΜ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις