Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεφερλής Super Mammy: Νέα απάντηση στις κριτικές που δέχεται
LIFESTYLE

Σεφερλής Super Mammy: Νέα απάντηση στις κριτικές που δέχεται

Σεφερλής Super Mammy: Λίγο μετά και τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι»

Με ένα νέο βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στα σχόλια που δέχεται. «Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει στην αρχή του βίντεο που δημοσίευσε ο Μάρκος Σεφερλής απαντώντας στα σχόλια που δέχεται για τη σειρά στον ΑΝΤ1 «Super Mammy», λίγο μετά και τη δήλωση του Γιάννη Κακλέα ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι» από εκείνον.

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές, όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις