Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαμπάδες – Κουτσούμπας: “Ζωγράφισε” το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπάδες – Κουτσούμπας: “Ζωγράφισε” το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα»

Λαμπάδες - Κουτσούμπας:Οι λαμπάδες με ατάκες όπως «Αυτοί Είστε!», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» μέσα σε λίγες ώρες έγιναν ανάρπαστες

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Το λειρί του Κόκορα» αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και κατασκεύασε πασχαλινές λαμπάδες με πρωταγωνιστή τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και μερικές από τις πιο γνωστές ατάκες που έχει πει κατά καιρούς. Οι λαμπάδες με ατάκες όπως «Αυτοί Είστε!», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» μέσα σε λίγες ώρες έγιναν ανάρπαστες.  Σημειώνεται πως οι λαμπάδες έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα το εργαστήριο να ανακοινώσει μέσω του Facebook ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει άλλες λαμπάδες καθώς δεν θα μπορούν να παραληφθούν πριν την Ανάσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορω να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα! Εκτός κ αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς,οπότε ναι θα κανουμε μέχρι το επομενο!!

“Του χρόνου να μαστε καλα, να ζούμε δλδ με αυτον τον γκαντεμόσαυρο,και δεν θα αφησω παραπονεμένα τα πασόκια! Θα σας φτιάξω το παλιο το ορθόδοξο! Να το χετε να το καμαρώνετε κ εσεις! Μέχρι τότε…ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις