Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Παντελεήμονας – Άραβας: Το μήνυμα του Θεοδωρικάκου
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας – Άραβας: Το μήνυμα του Θεοδωρικάκου

Άγιος Παντελεήμονας - Άραβας: Την σύλληψη του Άραβα ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και είπε μία φράση στα αραβικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Την σύλληψη του Άραβα ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και είπε μία φράση στα αραβικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνει πως «η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα» συμπληρώνοντας πως «οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας».

Δείτε το tweet του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ενας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής εισέβαλε στην εκκλησία, κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάτι που ουδείς μπόρεσε να καταλάβει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε δευτερόλεπτα, δύο άνδρες της χορωδίας έτρεξαν προς το μέρος του και τον έβγαλαν έξω σηκωτό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις