Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Καπετάνιος – Ακρίτα: Η απάντηση στα σχόλια για το Super Mammy
LIFESTYLE

Γιάννης Καπετάνιος – Ακρίτα: Η απάντηση στα σχόλια για το Super Mammy

Γιάννης Καπετάνιος - Ακρίτα: «Κι αυτά τα #MeToo, "ΣιΤου" και "ΨιΤου", αυτά είναι για άλλους, για ξένους, εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ»

Ο Γιάννης Καπετάνιος, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή μετά την προβολή του πολύκροτου πρώτου επεισοδίου της σειράς «Super Mammy». Ο ηθοποιός πιο συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας τον επί χρόνια συνεργάτη του και αφήνοντας το δικό του σχόλι για το κίνημα #Metoo. Σύμφωνα με τον Γιάννη Καπετάνιο, ο Μάρκος Σεφερλής «στοχοποιείται και βάλλεται από παντού». Ερωτηθείς για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν το «Super Mammy» να ρίχνει πρόωρα αυλαία, ηθοποιός ανέφερε, πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων «άσχετων» και πως το κανάλι έχει δώσει το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί η σειρά, τονίζοντας πως δεν τους επηρεάζει τίποτα από όλα αυτά.

Για τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα περί «σεφερλικού βούρκου του μισογυνισμού και της ομοφοβίας» είπε: «Τι να πούμε για την κυρία Ακρίτα; Παίρνει μια σύνταξη εις βάρος άλλων και τώρα δεν είχε με τι να ασχοληθεί».

Το κίνημα #MeToo

«Κι αυτά τα #MeToo, “ΣιΤου” και “ΨιΤου”, αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ». Τέλος, ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει στο αν το χιούμορ αλλάζει ανάλογα την εποχή και απάντησε: «Ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω. Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν.

Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταΐζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις