Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριo ΣΥΡΙΖΑ – ευτράπελα: Όσα viral έγιναν στο Τάε Κβον Ντο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριo ΣΥΡΙΖΑ – ευτράπελα: Όσα viral έγιναν στο Τάε Κβον Ντο

Συνέδρια ΣΥΡΙΖΑ - ευτράπελα: Όσα viral έγιναν στο Τάε Κβον Ντο

Το 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πέρασε στην ιστορία, αλλά μάλλον για λάθος λόγους. Οι εντάσεις, οι αποδοκιμασίες, τα ευτράπελα, κυριάρχησαν στο τριήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Οι αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου και εκπροσώπων της εσωκομματικής τάσης «Ομπρέλα», αλλά και οι ύβρεις που εκτόξευσε σύνεδρος κατά του κ. Δρίτσα έδειξαν από την αρχή ότι η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι. Ακολούθησε νέα ένταση την Κυριακή ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα με φραστικό επεισόδιο Τζανακόπουλου-Σκουρλέτη.

Το top 10 των στιγμών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση και χαρακτηρισμοί στο Συνέδριο μετά τα διαδικαστικά τερτίπια της πλειοψηφίας, που ανάγκασαν την Ομπρέλα να αποχωρήσει, ενώ ακούγεται και ένας απογοητευμένος σύνεδρος να ομολογεί: «Για τίποτα δεν είμαστε, είμαστε για 3-4%».

Μανιός: “Καραβανάδες” και πολιτικοί να ενωθούμε ενάντια σε όσους μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824

Ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός κατά τη διάρκεια ομιλίας του συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τούρκο Ιμπραήμ  ενώ παράλληλα κάλεσε «καραβανάδες και πολιτικούς» να ενωθούν προκειμένου να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Να συνεργαστούμε με τη Ρωσία

Σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνει μία ημερίδα ο ΣΥΡΙΖΑ όχι όμως με τον Γεροτζιάφα που λέει εμείς οι ανεμβολίαστοι να πάρουμε τα βουνά. Να συνεργαστούμε με τη Ρωσία να κάνουμε ερευνητικό κέντρο. Έχω στοιχεία, θα τα δώσω στον Πολάκη που ξέρει.

Σκουρλέτης κατά του Χρηματιστηρίου Ενέργειας που… ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πάνος Σκουρλέτης, ζήτησε την αναστολή του νεοφιλελεύθερου κατασκευάσματος που ονομάζεται χρηματιστήριο ενέργειας και καταχειροκροτείται, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνη που το ψήφισε.

Πολάκης: Εκτός από τη δύναμη της ηθικής υπάρχει και η ηθική της δύναμης των κοινωνικών μαζών

Το μέλος ΛΟΑΤΚΙ

Μία τρανς σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μύδρους από το βήμα του Συνεδρίου για τη στάση που τήρησε το ΠΑΣΟΚ έναντι των τρανς και ΛΟΑΤΚΙ, λέγοντας «δεν ξεχνάμε τους φασίστες σοσιαλιστές πασόκους» ενώ επιτέθηκε και κατά της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.. Για να προσθέσει: «Έχουμε βέβαια και κάποια λοατκι συντροφάκια μέσα στην κοινότητα που είναι πολύ νεοφιλελέ και τολμούν να κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ»

https://twitter.com/TaxikosNinja__/status/1515588017913745408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1515588017913745408%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FTaxikosNinja__2Fstatus2F1515588017913745408provider%3Dtwitter

Ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Μπαργιώτας σε ανάρτησή του σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

‘Αυτό το καημενο άσχετο και αλαζονικό, δεν έχει πάρει καν χαμπάρι πως τα νομοσχέδια τα σχετικά με τα δικαιώματα (τρανς, σύμφωνο συμβίωσης, δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας,κ.α) πέρασαν επειδή τα ψήφισε το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι. Αλλιώς όχι απλώς δεν θα περνούσαν, θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Βλέπετε οι σύμμαχοί τους στην κυβέρνηση οι Καμμένοι είχαν ιδεολογικό πρόβλημα. Κάποιος να της πει πως ο Κατσίκης , βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μιλούσε για κτηνοβατες και κιναιδους όταν εμείς ψηφίζαμε. ΥΓ. Κάποιος να εξηγήσει επίσης στο μ@λ@κ@μένο πως η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ήταν στο γιατρό της εκείνο το βράδυ και δεν πρόλαβε να έρθει. Όλοι οι υπόλοιποι ήμαστε εκεί και ψηφίσαμε ενώ έλειπε ολόκληρο το ακροδεξιό στήριγμα της κυβερνησαρας , μαζί με τα παληκάρια που αναδείχθηκαν τότε ως ΑΝΕΛ και ανεβαίνουν στο βήμα σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑ. (Εξαίρεση ο Παπαχριστόπουλος) Άι σιχτιρ επιτέλους.’

Στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν να βρουν εθελοντές για εφορευτική επιτροπή

Πέρκα: Παίζουν βιντεάκια με τους τσαμπουκάδες στο συνέδριο. Το έχει αξιοποιήσει η Ομάδα Αλήθειας

Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε ούτε μπρίζες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις