Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Ολυμπιακός 1-0: Οι πράσινοι συνεχίζουν αήττητοι στα play offs
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟ – Ολυμπιακός 1-0: Οι πράσινοι συνεχίζουν αήττητοι στα play offs

ΠΑΟ - Ολυμπιακός 1-0: Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με την καλύτερη παρουσία στα play offs, καθώς είναι ο μοναδικός που συνεχίζει χωρίς ήττα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει αήττητος το κυνήγι της 3ης θέσης στη Super League. Το βράδυ της Κυριακής (17/04) οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 των «ερυθρόλευκων» με το τέρμα του Αϊτόρ, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους. Το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήλεγξε την αναμέτρηση και πανηγύρισε την επιτυχία στο ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» διατήρησε τον πρώτο λόγο για την έξοδο στην Ευρώπη, δείχνοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα των play offs. Οι «πράσινοι» μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, μετρούν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς. Έναν πιο πίσω βρίσκεται ο Άρης, αλλά στους 6 πόντους είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που αναβλήθηκε. Όμως, σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάρει τη νίκη, θα μπορέσει να φτάσει στην ίδια συγκομιδή με το «τριφύλλι» αλλά δεν θα είναι αήττητος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις