Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ Netflix: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ Netflix: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Τζένιφερ Λόπεζ Netflix: Η ποπ σταρ θα μοιραστεί με τους θαυμαστές της άγνωστες ιστορίες από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, ενώ θα αποκαλύψει πώς νιώθει ως μητέρα, αφότου πέρασε τα 50

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στην πλατφόρμα του Netflix. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Halftime» που θα προβληθεί τον Ιούνιο στη streaming υπηρεσία, θα περιλαμβάνει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της ως ποπ σταρ, ηθοποιό αλλά και μητέρα. Το «Halftime», σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» της Νέας Υόρκης και μετά από μία εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα. Οι θαυμαστές της «Τζέι Λο», θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς της, ενώ πηγές αναφέρουν, πως ανάμεσα στις ιστορίες που θα αφηγηθεί για τη ζωή της, η τραγουδίστρια θα δώσει έμφαση και στην προετοιμασία της για την φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 με τη Shakira. Η ίδια μάλιστα, θα αναφερθεί και στο ταξίδι της μητρότητας, αλλά και πώς το βιώνει σήμερα που πλέον έχει περάσει τα 50.

Όλα δείχνουν ότι φέτος είναι η χρονιά της και στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά, αφού αρραβωνιάστηκε ξανά τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ. Περίπου 20 χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, με τη λατίνα να ανακοινώνει στους θαυμαστές της το ευτυχές γεγονός μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media. Ο τίτλος του βίντεο, όπου η Λόπες εμφανίζεται πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ είναι: «Σπουδαία ανακοίνωση». Tο ερωτευμένο ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις