Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλευτής ΚΙΝΑΛ σε εκδήλωση ψευδομουφτή: Καταγγελία Χατζηβασιλείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής ΚΙΝΑΛ σε εκδήλωση ψευδομουφτή: Καταγγελία Χατζηβασιλείου

Αίσθηση προκάλεσε η προκλητική ανάρτηση της τουρκικής σημαίας στον χώρο της εκδήλωσης.

Την παρουσία του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής κατήγγειλε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου. Μάλιστα με ανάρτησή του στα social media, ο βουλευτής της ΝΔ ζητά από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να πάρει θέση για την παρουσία του βουλευτή Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν, σε εκδήλωση του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε – παρουσία του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου. Ειδικότερα, ο Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Τάσος Χατζηβασιλείου, εγκαλεί τον συνάδελφό του – βουλευτή Ξάνθης ΚΙΝΑΛ – για την παρουσία του στην εκδήλωση, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, με την τουρκική σημαία να δεσπόζει στην εκδήλωση.

“Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση” σχολιάζει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας στην ανάρτησή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση – ιφτάρ στο πλαίσιο του ραμαζανιού – διοργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Σε αυτή συμμετείχαν, εκτός από τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή, ο δήμαρχος του Γιλντιρίμ Προύσας Οκτάι Γιλμάζ και ο βουλευτής Προύσας Οσμάν Μεστέν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις