Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0 – 1: Υπερήφανος ο Λουτσέσκου για τους παίκτες του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0 – 1: Υπερήφανος ο Λουτσέσκου για τους παίκτες του

ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ 0 - 1: Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στη Μαρσέιγ, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο λάθος που κόστισε στην ομάδα του, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, τονίζοντας πως ξεπέρασαν τα όριά τους παίζοντας ανά τρεις μέρες. «Αυτό που μας έλειπε ήταν η νίκη. Τι μπορώ να πω μετά από αυτό; Ένα λάθος ήταν αυτό που μας κόστισε. Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε δικό μας λάθος. Σε 5-6 καθαρές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε. Πέσαμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα ή δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Το ταξίδι στην Ευρώπη διήρκησε πολύ και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια τους παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Σήμερα κυριαρχήσαμε απέναντι στη Μαρσέιγ που είναι 2η σε ένα πρωτάθλημα με Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ». Τέλος, ο Λουτσέσκου ερωτηθείς για την αποθέωση που γνώρισε η ομάδα του απ’ τον κόσμο της παρά την ήττα, αλλά και τη 15η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, δήλωσε: «Δεν ήρθε μόνο χάρη στον ΠΑΟΚ η 15η θέση, ο ΠΑΟΚ απλά προχώρησε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος είναι περήφανος για την ομάδα του, καθώς την είδε να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά περιόδους».

Εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ ο Μανταντά

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και τα λάθη στην άμυνά του, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τη Μαρσέιγ και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa Conference League.  Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν εξαιρετικός ανά διαστήματα στο ματς, αλλά η αστοχία του στην επίθεση και ένα ολέθριο λάθος του Κρέσπο, τον οδήγησαν σε δεύτερη ήττα από τους Γάλλους και σε ένα άδοξο φινάλε από την Ευρώπη. Ο Παγιέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Μανταντά να αναδεικνύεται σε ήρωα του αγώνα για τους Μασσαλούς, με μία σειρά από σημαντικές αποκρούσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχασε νέες μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, με τον Μανταντά να αναδεικνύεται σε… ανυπέρβλητο εμπόδιο, αποκρούοντας τόσο το δυνατό σουτ του Μιτρίτσα, όσο και αυτό του Αουγκούστο αμέσως μετά, για να μείνει το 1-0 μέχρι τέλους. Η Μαρσέιγ απέκλεισε έτσι με δύο ήττες τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τους φίλους του “Δικεφάλου του Βορρά” να μένουν με το… αχ των χαμένων γκολ και της μεγάλης ευκαιρίας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά στην Τούμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις