Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμητρα Πισπιρίγκου – Τζωρτζίνα: Τα νεύρα στην κηδεία της μικρής
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Πισπιρίγκου – Τζωρτζίνα: Τα νεύρα στην κηδεία της μικρής

Δήμητρα Πισπιρίγκου - Τζωρτζίνα: Εκτός εαυτού η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα Δήμητρα Πισπιρίγκου την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να απειλεί έναν άγνωστο στο διαδίκτυο την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο χρήστης είχε σχολιάσει στο διαδίκτυο, ότι και εκείνη πρέπει να ελεγχθεί από τις αρχές. Συγκεκριμένα ο άγνωστος, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 σχολίασε στο διαδίκτυο “να προσέξουν τη θεία”. Το συμβάν έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2022, την ημέρα που κηδεύτηκε η Τζωρτζίνα όπου εμφανίστηκε το παρακάτω σχόλιο στα social media: “Δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο”.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αντέδρασε αμέσως και απάντησε έξαλλη με ηχητικό σχόλιο, εξαπολύοντας απειλές εναντίον του χρήστη που την έβαλε στο κάδρο των υπόπτων για τους θανάτους των παιδιών. “Εγώ ρε γ@@@ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ!”, ακούγεται να λέει στο ηχητικό μήνυμα η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

“Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα”

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά το πρώτο επισκεπτήριο στην αδερφή της στον Κορυδαλλό είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τότε τα όσα διαδραματίστηκαν όταν χάθηκε η μικρή Ίριδα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην γαμπρό της, Μάνο Δασκαλάκη. “Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυό παιδιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις