Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν – ροζ βίντεο: Νέες απειλές στην τηλεπερσόνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν – ροζ βίντεο: Νέες απειλές στην τηλεπερσόνα

Κιμ Καρντάσιαν - ροζ βίντεο: "Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά. Ξέρω τους σωστούς δικηγόρους αυτή τη φορά".

Η Kim Kardashian δεν έχασε χρόνο να πάρει τον δικηγόρο της στο τηλέφωνο όταν ενημερώθηκε για τις φήμες σχετικά με μια δεύτερη ερωτική ταινία (sex tape) μεταξύ της ίδιας και του Ray J, η οποία θα μπορούσε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας σειράς της οικογένειάς της στο Hulu, “The Kardashians”, σε ένα teaser η ιδρύτρια των Skims σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο πρώην μάνατζερ του Ray J, Wack 100, απειλεί να δημοσιοποιήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια.

“Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά. Ξέρω τους σωστούς δικηγόρους αυτή τη φορά και δεν πρόκειται να αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό. Έχω όλο τον χρόνο, όλα τα χρήματα και όλους τους πόρους για να τους κάψω τα πάντα”, λέει η ίδια στο τηλέφωνο. Η Kim, η οποία είναι πλέον 41 ετών, δηλώνει πως έχει σκοπό να προστατεύσει τη φήμη της για χάρη των παιδιών της. Στη συνέχεια του teaser, η ίδια φαίνεται τηλεφωνεί στον πρώην σύζυγό της Kanye West, ενώ κλαίει καθώς του περιγράφει τι συμβαίνει.

Κάποια αποσπάσματα μπορεί να την καταστρέψουν

«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως “πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά”», αναφέρει μια πηγή στη Sun. Η διάσημη σταρ του Instagram ήταν 22 χρονών, όταν διέρρευσε η πρώτη της ταινία ερωτικού περιεχομένου και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τότε, η ίδια συστηνόταν ως η στυλίστρια της Πάρις Χίλτον και δεν είχε γίνει ακόμη τόσο διάσημη, ωστόσο φυσικά την είχε επηρεάσει ψυχολογικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις