Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Μαρσέιγ: Μπλόκο στους οπαδούς της γαλλικής ομάδας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Μαρσέιγ: Μπλόκο στους οπαδούς της γαλλικής ομάδας

ΠΑΟΚ Μαρσέιγ: Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, κατόπιν προτροπής της UEFA, δε θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (14/4) στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference Leagie, με τη γαλλική ομάδα να ταξιδεύει χωρίς κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των Μασσαλών δε θα έρθουν στην Ελλάδα για το δεύτερο ματς των δυο ομάδων, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα. Κατόπιν προτροπής της UEFA και για την ομαλή διεξαγωγή του ματς, η Μαρσέιγ αποφάσισε να μη ζητήσει εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα έχει μόνο οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Η απόφαση είναι οριστική, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει το επίσημο χαρτί για να απελευθερώσει 3.300 εισιτήρια από τη θύρα 8, προκειμένου να τα διαθέσει στους οπαδούς του. Όπως είναι λογικό, τα εισιτήρια αναμένεται να εξαφανιστούν, με την Τούμπα να είναι κατάμεστη, με σκοπό τη μεγάλη ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στους «4» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις