Μπρουσκέτες με σολομό και τυρί κρέμα – συνταγή: Το απόλυτο σνακ για την Κυριακή

PLUS

Μπρουσκέτες με σολομό και τυρί κρέμα – συνταγή: Το απόλυτο σνακ για την Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπρουσκέτες με σολομό και τυρί κρέμα - συνταγή: Έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά. 

10.04.2022 | 13:08

Αυτή η μπρουσκέτα με σολομό και τυρί κρέμα είναι μια από τις αγαπημένες και μπορείτε να την κάνετε πανεύκολα και γρήγορα, αφού είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Υλικά για 4 μπρουσκέτες:

4 φέτες ψωμί Ciabatta
150 γρ. καπνιστός σολομός
100 γρ. τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι φρέσκο
λίγο άνηθο και ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε 4 φέτες ψωμί Ciabatta σε κανονικό μέγεθος και τις βάζουμε στον φούρνο στους 180° C για 5-7 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν λίγο.

Έπειτα απλώνουμε το τυρί κρέμα στη ζεστή τους επιφάνεια ομοιόμορφα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον σολομό μας και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Tip: Η συμβουλή που διαβάζουμε στο olivemagazine, είναι να κόψετε ένα κρεμμυδάκι φρέσκο μικρά κομμάτια και να το βάλετε στο mixer ή στο blender σας με λίγο ελαιόλαδο. Mπλεντάρετε για λίγο και βάλτε ελάχιστο από αυτό το υπέροχο λαδάκι πάνω από την μπρουσκέτα στο τέλος.

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής:

Exit mobile version