Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor trailer 10/4: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή
LIFESTYLE

Survivor trailer 10/4: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή

Survivor trailer 10/4: Στα όριά τους οι Μπλε με τον Εμμανουήλ - "Ήμαρτον, ως εδώ!"

Survivor trailer 10/4: Τα πάνω κάτω έχει φέρει στην ομάδα των Μπλε του Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες της ομάδας να τάσσονται εναντίον του και να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση μαζί του.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής (10/04), ο makeup artist βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των συμπαικτών του, με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπά on camera και να δηλώνει: “Μας έχει κουράσει πραγματικά, δεν αντέχουμε άλλο αυτό τον άνθρωπο. Δεν τον αντέχουμε. Ήμαρτον, ως εδώ!”.

Η ένταση στην καλύβα των Μπλε κορυφώνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς από τον Τάκη Καραγκούνια προς τον Κωνσταντίνο Εμμανούληλ, λέγοντάς του πως είναι ψεύτικος, ανήθικος και τιποτένιος, ενώ η επίθεση στο πρόσωπό του συνεχίζεται και από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος φανερά εξοργισμένος τον κατηγορεί πως έφερε την αναστάτωση σε μία ήσυχη ομάδα.

“Δείχνουν στο ελληνικό κοινό ότι είναι μία ομάδα οι 8 και εγώ είμαι μόνος μου”, ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι Μπλε αποφασίζουν μάλιστα να συνεχίσουν την κόντρα τους με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και στο Συμβούλιο, με τον Τάκη Καραγκούνια να ανακοινώνει στον Γιώργο Λιανό τις διαθέσεις της ομάδας πως “από εδώ και πέρα για εμάς δεν θα υπάρχει, δεν σέβεται τίποτα” και χαρακτηρίζοντάς τον τοξικό.

Survivor trailer 10/4: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις