Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρκος Σεφερλής – Super Mammy: Η απάντηση στους επικριτές του
LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής – Super Mammy: Η απάντηση στους επικριτές του

Μάρκος Σεφερλής - Super Mammy: "Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Μάρκος Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία"

Απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον ίδιο και τη νέα του σειρά “Super Mammy” στον ΑΝΤ1, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός κωμικός απαντά για την κριτική που δέχθηκε η νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, αλλά αναφέρθηκε και στη δικαστική του νίκη απέναντι στην Έλενα Ακρίτα. “Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου” αναφέρει αρχικά στο βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Λατινοπούλου στηρίζει Σεφερλή: “Mισούν την παραδοσιακή οικογένεια” όσοι αντέδρασαν

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός τονίζει πως στόχος των επιθέσεων αυτών είναι “να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί”.

“Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο” είπε ο Μάρκος Σεφερλής και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και τόνισε πως θα είναι κοντά στις ευπαθείς ομάδες όπως κάνει πάντα.

Στο τέλος του μηνύματός του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει καθώς όπως είπε υπάρχουν “ένα σωρό προγράμματα. Προτείνω να δείτε αυτό που θέλετε, γιατί κάποιοι βλέπουν αυτό που δεν θέλουν. Ή μήπως θέλουν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις