Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος Ίριδας – Πάτρα: Το ανατριχιαστικό βίντεο λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Ίριδας – Πάτρα: Το ανατριχιαστικό βίντεο λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή

Θάνατος Ίριδας - Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9 ετών κόρη της Τζωρτζίνας.

Ένα από τα βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα αλλά και ερωτήματα έρχεται στο φως, την ώρα που εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι καταιγιστικές. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να παίζει με την Ίριδα το βράδυ πριν πεθάνει. Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτραδιαδέχονται η μία την άλλη και οι αποκαλύψεις ανατριχιαστικές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9 ετών κόρη της Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα εξετάζονται και πάλι οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας της μικρής Ίριδας και της μικρής Μαλένας, την ώρα που ολοένα και περισσότερα υπονοούμενα αφήνονται ότι και στις περιπτώσεις αυτές μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων το thebest.gr φέρνει σήμερα στο φως ένα βίντεο που δείχνει την μικρή Ιριδα το βράδυ πριν χάσει τη ζωή της, δηλαδή το βράδυ της 20ης Μαρτίου 2021. Το επόμενο βράδυ η μικρούλα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της. Πρόκειται για ένα βίντεο, όπως σημειώνει το thebest.gr που τράβηξε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς παίζει με την μικρή Ίριδα. Ένα βίντεο που ανέβασε το ίδιο βράδυ στο Facebook γράφοντας: “έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις