Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λατινοπούλου – Σεφερλής: Το βίντεο της δικηγόρου για το Super Mammy
LIFESTYLE

Λατινοπούλου – Σεφερλής: Το βίντεο της δικηγόρου για το Super Mammy

Λατινοπούλου - Σεφερλής: Υπερασπιστή στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί βρήκε ο Μάρκος Σεφερλής στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο “Super Mammy” και από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Στη σειρά, η οποία βασίζεται στο βρετανικό “Mrs. Brown’s Boys” του BBC, ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται σε γυναίκα με το όνομα Χαρίκλεια ενσαρκώνοντας στην ουσία την “αθάνατη” Ελληνίδα μάνα. Σύμφωνα με όσα γράφουν σχολιαστές στο Twitter, οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται για άλλη μια φορά ως καρικατούρες, για να “γελάσει” το κοινό. Οι γυναίκες εργαλειοποιούνται και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο όπου τα περιστατικά έμφυλης βίας αυξάνονται. Το χειρότερο όμως φαίνεται να συμβαίνει με τους βιαστές και τους επιδειξίες, οι οποίοι εμφανίζονται ως άνδρες, τους οποίους οι γυναίκες ποθούν.

Λατινοπούλου: Μισούν την παραδοσιακή οικογένεια

Υπερασπιστή στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί βρήκε ο Μάρκος Σεφερλής στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η δικηγόρος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό όπου μιλάει για το Μάρκο Σεφερλή και τα αστεία του. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “αν φτάσουμε σε σημείο να απαγορεύσουμε και να καταδικάσουμε τη σάτιρα, θα πάψουμε να είμαστε ελεύθεροι”.

“Έσπευσαν να καταδικάσουν ως ιεροεξεταστές, διψούν να καταστρέφουν ζωές, μισούν την παραδοσιακή οικογένεια, σπέρνουν το μίσος, η πολιτική ορθότητα το νέο παραμύθι της εποχής”, πρόσθεσε. Μάλιστα χαρακτήρισε “άεργους, επαγγελματίες ακτιβιστές” όσους αντέδρασαν “που σπέρνουν μίσος και διχόνοια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις