Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία ΟΑΣΘ 6/4 – Θεσσαλονίκη: Ποια δρομολόγια εκτελούνται
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΟΑΣΘ 6/4 – Θεσσαλονίκη: Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Απεργία ΟΑΣΘ 6/4 - Θεσσαλονίκη: Με προσωπικό ασφαλείας εκτελούνται οι λεωφορειακές γραμμές.

Απεργεί σήμερα και ο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της απεργίας ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα με προσωπικό ασφαλείας εκτελούνται οι λεωφορειακές γραμμές σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

«Με προσωπικό ασφαλείας και ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας πραγματοποιούνται δρομολόγια σήμερα. Είναι 140 λεωφορεία εκτός από αυτά των ΚΤΕΛ», αναφέρει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο πρόεδρος του οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας.Tα λεωφορεία των ΚΤΕΛ που έχουν αναλάβει μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ, εκτελούν τα δρομολόγιά τους κανονικά.

Εκτελούνται ειδικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Σκόδρας επισημαίνει ότι «εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό».

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη συμμετοχή των μελών του στην απεργία, καλεί τους εργαζόμενους της πόλης «σε συμμετοχή και βροντερό παρόν στην συγκέντρωση που διοργανώνει το Ε.Κ.Θ., να ενώσουμε τις φωνές διαμαρτυρόμενοι για την Ακρίβεια, την Φτώχεια και τις Ανισότητες», όπως σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις